Sağlık Kurulu-Rapor İşlemleri Bilgi Rehberi
05 Mart 2019

BİLGİLENDİRME ve RIZA

• Sağlık Kurulu/ Rapor almak için “Sağlık Kurulu/ Rapor”  birimine başvurunuz.
  • Engelli Sağlık Kurulu Raporu almak için; Engelli Sağlık Kurulu çağrı merkezi “444 23 41” no’ lu telefon ile arayarak randevu alabilir ya da doğrudan Sağlık Kuruluna müracaat edebilirsiniz.
  • Hastanemizde Engelli, Silah Ruhsatı, Özel Güvenlik, İşe Giriş (Ağır Tehlikeli işler, yurt dışında çalışmak için vs.), Akli Meleke Raporu (Psikiyatri veya Nöroloji Uzmanı muayenesi sonucuna göre),Vasi Tayini, Evlat Edinme/ Koruyucu Aile ve “Sürücü Adayları ve Sürücüler İçin Sağlık Raporu”verilmektedir.

Sağlık Kurulu Rapor İşlemleri

1-“Sağlık Kurulu” bölümüne müracaat edip dilekçenizi doldurunuz. Hasta kayıtta poliklinik girişini yaptırdıktan sonra vezneye ücreti ödeyerek (engelli raporu hariç) ilgili bölümlere muayeneye gidiniz.

2- Sağlık Kurulu/Rapor muayeneleri,  hasta yoğunluğuna göre hekim tarafından planlanır. Hasta muayenesi yapılırken lütfen içeriye girmek için ısrar etmeyiniz.

3- Doktorunuzun istediği ilave uzman muayenesi,  tetkik ve testler için tekrar Sağlık Kurulu (kayıt) ve Vezneye (ücret)  müracaat ederek ilgili bölümlere gidiniz.

4- Doktorunuz gerekli gördüğü ilave ileri tetkik ve testleri Eğitim Araştırma Hastanelerinde yapmanızı isteyebilir.

5-Muayene işlemlerini bitirenler sağlık kurulu muayene evrakı ve tetkiklerini sağlık kurulu birimine bırakarak  (Engelli Raporu, Vasi Tayini, Evlat Edinme/ Koruyucu Aile, Huzurevi, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi) Çarşamba günü saat 15.00’ te kurul odası önünde hazır bulunmalıdır. Rapor alma zamanı kurul sonrası tarafınıza bildirilecektir

7-Muayene işlemlerini Saat 15.00 kadar bitirenler  (İşe Giriş, Silah Ruhsatı, Özel Güvenlik,  Akli Meleke, Sürücü Raporu)  aynı gün raporlarını alabilirler.